Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали?Блъснах заек.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
    дай малко повече инфо щото аз не блъснах нищо а просто отказа да пали както си седях в кафето излизам и пръц* няма палене акумолатор нее бензин нее свещите смених щото като видях старите и се уплаших къде точно е това реле бушона за помпата знам къде но релето ? ? Alfa 156 1.8 99г

като дадеш на контакт чуваш ли бензиновата помпа да работи?
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Вече разбрах че е бензиновата помпа ФЕРАРИСТ с теб говорих по телефона снощи днес ще ти дам инфо за помпата изгоряла е ама покрай нея си смених и свещите мн е лошо да живееш в малък град убедих се вече .... вече 3 дена съм като болен без "Убавицата"
      Last edited by syrdjon; d.m.y г., 09:45.

Comment

взимай направо нова помпа,няма смисъл да взимаш на старо,апък и на новата ще ти дадат няколко години гаранция и ще дишаш спокойно
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

За съжаление нямам в момента 300 лв излишни и ще карам с втора употреба

Comment

ами релетата се намират пред акумулатора под един черен капак на които пише кое за какво е.аз смених две червени едното е за помпата в резервоара а другото е за електрониката на двигателя
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Пробвах го този номер с релетата просто незнаех кой точно маркуч да извадя да видя дали хвърля бензин помпата след като го намерих кой е установих че тя е починала :d трябваше да изкормя цялата задна част седалки багажник за да я извадя .... е....и случката

Comment

на един ориятел на пежото му се прецака помпата,най интересното е,че като я изкараш да се изтече бензина и пак я вкараш колата пали и караш колкото искаш,обаче загасиш ли я отиде...
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Толкова почна да ме дразни тая кола че.... незнам сега и централното отказа нито от ключа нито от алармата пфууу сега трябва и на него проблема да му търся ... пежо това за мене нее кола

Comment

и аз му казах да и мятам важето и на вторични,ама не си я дава.Но върви адски добре пежото 2.0 115 мисля,че е.Не сме се пускали,но имам чуството,че ще ме дръпне на късо...
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

ферариста наистина дизела е лудница с тия налягания и обратни вразки ама ко да се направи, няма проблеми никои няма да ти се кара нали заради това си пишем тука да си разясним някои работи не да се караме.......а пък по горе бях писал за заека вече...........кило и половина кървавица ама още не сме я изяли
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

запали най сетне като самолет е с тея нови свещи :P

Comment

колега каде се намира точно тожа реле за което гожориш.аз сьщо имам сщиа проблем ако можеш да ми кайеш.мерси предварително.

Comment

ами аз намерих само отпред до акумолатора онези бушони ли са релета ли са незнам, друго не съм и търсил. Свали си пластмасовия капак на двигателя, и ще видиш един маркуч дето идва от резервоара, ако не хвърля бензин не разглобявай повече , мисли за помпа, ако не можеш да се оправиш 0885004506, ще ти кажа какво и правих на мойта и с каквото мога ще помогна .
                            Last edited by syrdjon; d.m.y г., 09:15. Основание: spe4elist

Comment

Working...
                            X